Natuurlijk moet je mijn foto's mooi vinden, maar het is ook belangrijk dat je mij kent. Dat je weet wie ik ben, waarom ik fotografeer, en hoe ik fotografeer. We brengen immers de hele dag met elkaar door, en de fotografie is pas echt op zijn best als we samen een klik hebben.

Om bij mezelf te beginnen: eigenlijk hoor ik ergens als technisch bedrijfskundige werkzaam te zijn, dat hebben ze me 15 jaar geleden geleerd. In 2005 besloot ik mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik leuk vind: fotograferen. Ik zegde mijn baan op, sloot een lening af en ging 3 jaar aan de Fotoacademie studeren. Een beslissing waar ik nog nooit spijt van heb gehad! Ik maak elke dag mooie dingen, waar mensen blij mee zijn. Vooral bij een bruiloft fotografeert het fijn: veel sfeer, mooie details en locaties, emotionele momenten. Ongedwongen fotografeer ik wat er gebeurt, dingen die jullie zien maar ook dingen die jullie niet zien, documentair en weinig ge├źnsceneerd.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdatum, neem gerust contact met me op. Als je er gelijk bij vermeld waar je gaat trouwen en een tijdsindicatie kan geven, stuur ik je gelijk een passende offerte.

Je kan me bellen op 06 - 269 769 61 of mail naar info@debruiloften.nl